Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха детето си

Изпълнителят на Wild и съпругата му споделиха сърцераздирателни снимки, разкривайки, че са загубили третото си дете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2020

Криси Тейгън и Джон Леджънд споделиха най-тъжната новина, а именно че са загубили третото си дете.

Двойката разкри случилото се в социалните мрежи, след като се оказа, че Криси е родила детето преждевременно. "Ние сме шокирани от вида дълбока болка, за която само сте чували, но не изпитвали досега. Просто не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки торбите с кръв. Просто не беше достатъчно", пише 34-годишната Тейгън в дълга и емоционална Instagram публикация.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

"Никога не избираме имената на нашите бебета до последния възможен момент след раждането им, точно преди да напуснем болницата", казва още тя, споделяйки няколко черно-бели сърцераздирателни снимки. "По някаква причина бяхме започнали да наричаме това малко момче в корема ми Джак. Така че той винаги ще бъде Джак за нас. Джак работи толкова много, за да бъде част от нашето малко семейство, и ще бъде завинаги."

"Джак, толкова съжалявам, че първите няколко момента от живота ти бяха посрещнати с толкова много усложнения, че не можахме да ти дадем дома, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", споделя още Криси. "Благодаря на всички, които ни изпращаха положителна енергия, мисли и молитви. Ние чувстваме цялата ви любов и наистина ви ценим."

"Толкова сме благодарни за живота, който имаме, за нашите прекрасни бебета Луна и Майлс, за всички невероятни неща, които сме успели да изживеем", завърши тя. "Не всеки ден може да бъде пълен със слънце. В този най-мрачен ден ще скърбим, ще изплакваме очите си, но ще се прегръщаме и обичаме по-силно, и ще го преодолеем."

41-годишният Джон Леджънд също сподели изявлението на Тейгън в собствения си акаунт в Twitter и написа: "Обичаме те, Джак 🖤🖤🖤🖤🖤". Само преди седмица Тейгън сподели, че е била хоспитализирана заради една "страшна сутрин" с усложнения.

https://www.instagram.com/p/CDOzFSnp_Nm/

Екипът на GRAZIA, който обожава семейството, пожелава много любов и сила в този ужасно тъжен момент за всички!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA