#BringTheBloggers Vol.5 - 10 октомври, София, очакваме ви там!

Този уикенд ви каним на последното за годината издание на #BringTheBloggers. Ще се радваме да се видим там!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 октомври 2020

Провокирани от невероятния успех на #BringTheBloggers в Пловдив, с екипа на MissBloom.bg единодушно взехме решението да се срещнем още веднъж и заедно да потърсим отговорите на най-важните въпроси, свързани с инфлуенс маркетинга.

Този път отново ще бъдем в столицата и на 10 октомври (събота) ще ви очакваме в Интер Експо Център, за да разберем най-вълнуващото и най-любопитното от последните онлайн тенденции по време на петото издание на #BringTheBloggers!

*Място за събитието може да запазите с две имена на имейл events@atticaeva.bg

За най-горещите лайфстайл проявления ще си говорим със страхотните Елица Бехар и Деница Стоянова, които обещават да ни разкрият как поддържат профилите си в социалните мрежи и успоредно с това, винаги успяват да изглеждат невероятно.

https://www.instagram.com/p/CBx7E21DUG_/

https://www.instagram.com/p/CFjIw6zpX-O/

След тях на сцената ще поканим Ваня Висарионова и Руми Илиева, които ще споделят тайната на перфектната форма и ще отговорят на всички ваши въпроси.

https://www.instagram.com/p/CFbTAETjYm7/

https://www.instagram.com/p/B9RC5RmiPiY/

Веднага след традиционната ни кафе пауза, с публиката ще се срещнат няколко вдъхновяващи личности, за които "Бизнесът говори", а разбира се, и този път сме отделили нужното време на панела ни GRAZIA MAMA, където Цвета Евтимов и Наталия Такова ще разкажат за своя опит в онлайн пространството и как балансират живота като майки с този на инфлуенсъри.

https://www.instagram.com/p/CDn2Cc1p5rn/

https://www.instagram.com/p/CFHse77JTN8/

След края на събитието ще имаме възможността да се насладим на коктейл и да си поговорим, така че побързайте да запазите мястото си с две имена имейл адрес events@atticaeva.bg още сега.

Специални благодарности на партньорите ни от Бритиш Американ Табако.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA