Доли Партън все още иска да се снима гола за 75-ия си рожден ден

"Дори бих могла да рециклирам дрехите за онази корица от 78-ма. Гърдите са си все същите!"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2020

Още в първия месец на следващата година великата Доли Партън ще отпразнува 75-ия си рожден ден, без значение колко лудост и хаос продължава да има в света.

Как планува да отбележи големия ден ли? Като се появи на корицата на Playboy! По време на свое участие в радио шоу на BBC, легендата на кънтри музиката и истинската икона на оптимизма и блясъка коментира своите намерения. 

https://www.instagram.com/p/CF48yuTFHny/

"Е, има малко истина в това", казва тя по отношение на слуховете. Идеята Партън да се завърне на страниците на Playboy (имала е корица и секси фотосесия през 1978 г.) започна по-рано тази година, когато някой ѝ задава въпроса дали има планове да се пенсионира.

"Просто бих могла да го направя. Ако успея да го съчетая с добър вкус и те го искат, ще го направим заедно с наистина добро интервю вътре, така че, да, възможно е. Определено говорихме за това", споделя изпълнителката на Jolene.

"Не смятам да се пенсионирам. Току-що навърших 74 години и планирам отново да бъда на корицата на списание Playboy", разкрива тя само няколко седмици след 60-ия си рожден ден. "Дори бих могла да рециклирам дрехите за онази корица от 78-ма. Гърдите са си все същите!"

Истината е, че каквото и да кажем за Доли, ще бъде малко, така че единственото нещо, което бихме могли да добавим, е че се надяваме тя да получи така желаната корица, а ние на 75 да имаме поне малко от нейната енергия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA