Хейтърите отново срещу Лана Дел Рей, този път заради маска

Изпълнителката на High By The Beach се появи на последната си публична изява с доста красноречива маска за лице.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2020

Лана Дел Рей спокойно може да прибере вкъщи несъществуващата награда за най-противоречиво модно изявление. В края на миналата седмица певицата изненада феновете си в The Grove в Лос Анджелис, където се появи за четене и раздаване на автографи по случай премиерата на новата си поетична книга „Violet Bent Backwards Over the Grass".

47

Интересното бе не точно появата на Дел Рей, а блестящата мрежеста маска, която тя носи по време на събитието. Да, блестяща мрежеста маска, която изглежда като... ами, прозрачна, мрежеста маска. 

https://www.instagram.com/p/CF260mXpmbP/

Няма нужда да казваме, че отворените маски като тези на Лана осигуряват минимална, граничеща с нула защита срещу вируса. Това е нещо, което феновете деликатно напомниха на изпълнителката в коментарите под видео, което тя сподели в официалния си Instagram акаунт. "Обичам те, сестро, но моля те, носи истинска маска, това дава лошо послание" е може би любимият ни коментар, с който сме съгласни, каквото и да е мнението ви за носенето на маски.

Недоброжелателите далеч не бяха толкова дипломатични, когато в интернет пространството започнаха да се появяват снимки на Лана, която позира за селфита с фенове и в един момент сваля маската си изцяло. Многобройните meme-та с обложката на втория студиен албум на Лана - Born to Die също не закъсняха.

https://www.instagram.com/p/CFiLm1Qpj--/

Изпълнителката на High By The Beach все още не е реагирала на коментарите, но според The ​​Independent сестра ѝ Каролайн Грант е отвърнала на критиките в социалните мрежи, заявявайки, че талантливата певица е била "с отрицателен тест" преди да присъства на събитието. Каквато и да е истината, нека все пак следващият път маската да е истинска.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA