Хейтърите отново срещу Лана Дел Рей, този път заради маска

Изпълнителката на High By The Beach се появи на последната си публична изява с доста красноречива маска за лице.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2020

Лана Дел Рей спокойно може да прибере вкъщи несъществуващата награда за най-противоречиво модно изявление. В края на миналата седмица певицата изненада феновете си в The Grove в Лос Анджелис, където се появи за четене и раздаване на автографи по случай премиерата на новата си поетична книга „Violet Bent Backwards Over the Grass".

Хейтърите отново срещу Лана Дел Рей, този път заради маска

Интересното бе не точно появата на Дел Рей, а блестящата мрежеста маска, която тя носи по време на събитието. Да, блестяща мрежеста маска, която изглежда като... ами, прозрачна, мрежеста маска. 

https://www.instagram.com/p/CF260mXpmbP/

Няма нужда да казваме, че отворените маски като тези на Лана осигуряват минимална, граничеща с нула защита срещу вируса. Това е нещо, което феновете деликатно напомниха на изпълнителката в коментарите под видео, което тя сподели в официалния си Instagram акаунт. "Обичам те, сестро, но моля те, носи истинска маска, това дава лошо послание" е може би любимият ни коментар, с който сме съгласни, каквото и да е мнението ви за носенето на маски.

Недоброжелателите далеч не бяха толкова дипломатични, когато в интернет пространството започнаха да се появяват снимки на Лана, която позира за селфита с фенове и в един момент сваля маската си изцяло. Многобройните meme-та с обложката на втория студиен албум на Лана - Born to Die също не закъсняха.

https://www.instagram.com/p/CFiLm1Qpj--/

Изпълнителката на High By The Beach все още не е реагирала на коментарите, но според The ​​Independent сестра ѝ Каролайн Грант е отвърнала на критиките в социалните мрежи, заявявайки, че талантливата певица е била "с отрицателен тест" преди да присъства на събитието. Каквато и да е истината, нека все пак следващият път маската да е истинска.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA