Били Айлиш подготвя грандиозен виртуален концерт

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще е достъпно за гледане в цял свят.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 октомври 2020

Петкратната носителка на "Грами" и световна суперзвезда Били Айлиш обяви детайлите за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт. 

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще се случи в официалния уебсайт на Били, а партньор на ивента е интерактивната стрийминг платформа Maestro. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studios, ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25-и октомври (неделя), в 1 часа след полунощ.

https://www.instagram.com/p/CGDNJX3lLJl/

След края на лайв концерта, всички притежатели на специалните билети, ще имат възможността да го гледат и в следващите 24 часа.

От днес до 12-и октомври (понеделник), всеки, закупил билет за събитието ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Били на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет.

Приходите от продажбите ще бъдат дарени на Crew Nation - благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020-а.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA