#BringTheBloggers Vol.5 - интернет тайни, усмивки, настроение. И не само!

Последното за тази година издание на вече традиционната ни конференция #BringTheBloggers премина повече от успешно. Благодарим ви, че бяхте с нас!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

Не може да не се съгласите, че 2020-а се оказа всичко друго, но не и лесно предвидима година. Този на пръв поглед не особено приятен факт обаче ни кара да се радваме, защото все пак успяхме да се справим с част от предизвикателствата и отново се срещнахме, за да поговорим и да се заредим с положително настроение, макар и от разстояние.

683

Провокирани от огромния успех на #BringTheBloggers в Пловдив, с екипа на MissBloom.bg единодушно взехме решението да се съберем още веднъж с аудиторията си в столицата и да потърсим отговорите на онези любопитни въпроси, които винаги сме искали да зададем на любимите Instagram момичета.

Точно поради тази причина посрещнахме обещания (и за щастие наистина такъв) слънчев и приятен уикенд на 10 октомври в Интер Експо Център, където отново събрахме някои от най-влиятелните имена на българската инфлуенс сцена, за да разберем какво точно се изисква, за да бъдеш част от „елита" в интернет пространството.

57

Спазвайки всички противоепидемични мерки, на сцената първо поканихме очарователните Елица Бехар и Цвета Евтимов, които ни разказаха как винаги успяват да изглеждат страхотно, къде са открили вдъхновението по време на пандемията и как запазват автентичността си измежду многото лица, готови за интернет слава, но без особена представа как да я постигнат.

75

Веднага след тях нашите страхотни водещи разговаряха с Ваня Висарионова и Румяна Илиева. Двете дами бяха гости в специалния ни fit панел, по време на който търсихме тайните на перфектната форма и дефинирахме „перфектното", доколкото изобщо е възможно да го направим. Издаваме ви истината: важно е винаги да се чувствате добре!

638

След традиционната ни кафе пауза, посветихме част от времето си на панела "Бизнесът говори", в който Десислава Боянова, Account Executive и Бианка Иванова, Account Manager в PR агенция United Partners ни разкриха как всъщност работят с инфлуенсъри, споделиха повече за креативността и изискванията на брандовете, и, разбира се, отговориха на въпроси от публиката, каквито този път определено не липсваха.

57

#BringTheBloggers Vol.5 завърши с панела GRAZIA MAMA, заради който невероятната Деница Стоянова буквално бе пропътувала половин България, преди да се качи на сцената до също толкова слънчевата Наталия Такова. Двете проведоха страхотен и откровен разговор, издавайки тайните на баланса между живота онлайн и този офлайн. Както можете да предположите, установихме, че не е никак лесно.

37

Краят на конференцията ни и този път поставихме със страхотен коктейл, по време на който имахме възможността да си поговорим и да се срещнем лице в лице. Благодарим ви, че и този път бяхте с нас! Следващата година ви обещаваме още много изненади и вълнуващи моменти, така че следете GRAZIA и #BringTheBloggers!

Специални благодарности на нашите партньори от Бритиш Американ Табако, Mustela, Fashion Days и Bio Oil.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA