Кейт Хъдсън и Гуинет Полтроу разказват за най-лошите си целувки

"Когато се целувахме с Робърт Дауни Джуниър, имах чувството, че се шегува с мен", споделя Гуинет.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 октомври 2020

Вероятно има фенове, които завиждат на Кейт Хъдсън и Гуинет Полтроу за екранните им партньори от мъжки пол, но актрисите бързат да успокоят всички, че са преживяли най-лошите си целувки именно по време на снимки. Говорейки за подкаста Goop на Полтроу, двете актриси погледнаха назад към своите запомнящи се целувки, разкривайки, че не всички от тях са били приятни.

"Знаеш ли, чувствам, че сякаш не съм имала най-добрата целувка", признава Хъдсън, която е и най-красивият човек в света тази година. "Мисля, че трябваше да имам по-добри", казва още тя, признавайки, че макар да се е целувала с Матю Макконъхи, обстоятелствата, при които това се е случило, не са били предразполагащи към романтика. "Работата е там, че всеки път, когато целувам Макконъхи, има нещо като сополи или вятър и ситуацията не е никак романтична."

Когато Гуинет попита дали Макконъхи е предал на Хъдсън "братска енергия", тя отговаря по-скоро негативно. "Когато се целувахме с Робърт Дауни Джуниър в "Железният човек", имах чувството, че се шегува с мен. Беше като целувка между брат и сестра", разкрива носителката на "Оскар".

Преди да приключи подкастът, Полтроу задава изключително любопитният въпрос на Кейт, а именно дали е имала "нещо с известен човек", за което светът да не знае. "О, да. Какво искаш да кажеш? Да. Не е ли всеки? Ако някой каже "не", значи лъже. Хайде..." 

Кой да предположи, че дори най-романтичните целувки в най-романтичните комедии всъщност не са толкова... романтични?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA