Емоционалното изпълнение, което Джон Леджънд посвети на Криси Тейгън

Музикантът и телевизионната звезда преминават през един от най-трудните периоди в живота си, но го правят заедно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2020

Емоцията в музиката на Джон Леджънд никога не е липсвала, но последното изпълнение на новия му сингъл "Never Break" придоби изцяло нов смисъл.

Само няколко седмици след като двамата с Криси Тейгън загубиха третото си дете, талантливият артист се завърна на сцената на музикалните награди на Billboard за емоционално изпълнение на баладата от последния си албум, в който доминира любовта.

Седнал зад черно пиано в изцяло бял смокинг, Леджънд посвети песента на Тейгън. "Това е за Криси. Имаме нещо хубаво, скъпа. Винаги, когато животът е труден, няма да загубим пътя си. Защото и двамата знаем кои сме всъщност."

Кели Кларксън, която бе водеща на церемонията и негова колежка в журито на The Voice, сподели, че "много специалното изпълнение" на Джон е нейното любимо за цялата вечер. "Той и Криси просто имат този топъл начин да ни поканят в своя свят, с всички върхове и падения", казва още тя. "Сърцата ни са с вас в този много труден момент и съм благодарна, че продължавате да споделяте светлината и таланта си с всички нас." 

https://www.instagram.com/p/CDAyvTplXWp/

"Ние сме шокирани от вида дълбока болка, за която само сте чували, но не изпитвали досега. Просто не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки торбите с кръв. Просто не беше достатъчно", пише 34-годишната Тейгън в дълга и емоционална Instagram публикация, обявявайки трудния момент.

"Джак, толкова съжалявам, че първите няколко момента от живота ти бяха посрещнати с толкова много усложнения, че не можахме да ти дадем дома, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", коментира тя в изявление тогава. "Благодаря на всички, които ни изпращаха положителна енергия, мисли и молитви. Ние чувстваме цялата ви любов и наистина ви ценим." Ние продължаваме да мислим за тях и им пожелаваме много, много сила!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA