Риана вече е сред най-богатите жени в света

Изпълнителката на Work определено знае как да докаже, че наистина има представа какво прави.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2020

Риана за първи път е в списъка на Forbes за най-богатите жени-предприемачи в Америка с нетна стойност на банковата си сметка 600 милиона долара.

Според Forbes, певицата и основател на Fenty Beauty е на 33-то място в списъка, като нейните музика и козметична линия, както и партньорството ѝ с LVMH, допринасят за този грандиозен успех.

https://www.instagram.com/p/CGQvW93HHde/

Според изчисления на изданието Fenty Beauty е реализирал продажби за над 600 млн. долара през 2019 г., а Риана е горда с това, че има "100% участие в работния процес. "Точно това прави нещата толкова специални и забавни. Имам голяма творческа свобода - от продуктите до опаковките, това е единственият начин марката да съществува според моята визия за нея."

В допълнение към печелившата линия за красота на 32-годишната суперзвезда, голяма част от приходите идват и благодарение на линията бельо Savage x Fenty, която е събрала 50 милиона долара от инвеститорите миналата година.

57

Изпълнителката на Work се присъединява към други известни личности в тазгодишния списък, включително Кайли Дженър със 700 000 000 долара, Мадона с 550 млн. долара и Джей Ло, която според Forbes, разполага със 150 милиона.

Пърото място е запазено за Даян Хендрикс, съосновател и председател на компанията ABC Supply, която оглавява списъка с нетна стойност от зашеметяващите 8 милиарда долара. В класацията виждаме още Селин Дион, Бионсе и Барбра Стрейзанд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA