Джиджи и Зейн "не могат да се наситят" на малкото си момиченце

Двете половини на горещото холивудско дуо вече играят ролята на родители и са безкрайно щастливи от този факт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

Съвсем наскоро любопитни папараци забелязаха Джиджи Хадид и Зейн Малик на първата си среща из Голямата ябълка, след като двамата станаха родители в края на септември. Според източник, близък до семейството, любимата на всички двойка е "толкова поразена от момиченцето си, колкото е и един от друг."

"Джиджи и Зейн обичат родителството и не могат да се наситят на малкото си момиченце... Нещата наистина се развиват добре и двамата са толкова щастливи. Джиджи е толкова развълнувана, че е нова майка и оценява всеки момент", коментират техни приятели.

https://www.instagram.com/p/CGfpujynTTY/

Предполага се, че Хадид, Малик и малката им наследница са отседнали при майката на Джиджи в семейната ферма в Пенсилвания, а Йоланда Хадид "не може да бъде по-развълнувана и горда от нея и Зейн", приемайки напълно ролята си на баба.

"Сърцето ми е пълно с толкова много любов и радост за това малко момиченце, което е ангел, изпратен ни отгоре. Благодаря ви, мамо и тати, че ме направихте баба, наслаждавам се на всяка една минута", споделя самата тя в официалния си Instagram акаунт с кадър на малка бебешка ръчичка.

1548

С точно такъв двойката разкри и голямата новина в края на септември.  "Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача", споделя новият татко в официалния си Twitter акаунт при раждането. "Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

Джиджи също не пропусна да сподели сладък кадър в Instagram, на който към момента виждаме само ръчичката на малката г-ца Малик. "Нашето момиче се присъедини към нас през уикенда и вече промени света ни. Толкова съм влюбена!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA