Дженифър Гарнър е успяла да изгради лична връзка с папараците

"Не мога да си представя какво е да си малко дете и всички тези огромни камери да тичат към теб и майка ти. Децата се страхуват от това."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 октомври 2020

Колкото и да смятаме обратното, животът на звездите далеч не е толкова лесен. Дженифър Гарнър може да потвърди този факт от личен опит, защото самата тя признава, че папараците, преследващи ги от поне десетилетие насам, са повлияли не само на нея, но и на цялото ѝ семейство. 

По време на специален разговор за Tell Me More With Kelly Corrigan по-рано този месец, актрисата обясни, че е наясно с "правенето на бизнес", но в крайна сметка се стига до момент, в който това започва да оказва негативно влияние върху децата.

https://www.instagram.com/p/CGitDB6Dgfy/

"В продължение на 10 години имаше най-малко шест автомобила, в повечето случаи 20... пред къщата, училището и педиатъра", споделя тя. "Тогава просто ги молиш да се отдръпнат от вратата на кабинета, защото имаш болно дете. Ясно е, че е цената на това да правиш бизнес, но просто е нелепо", коментира 48-годишната звезда.

Гарнър разкрива още, че папараците "непрекъснато причиняват и автомобилни катастрофи". Уау! "Бях минала на жълто, а ме следваха 15 автомобила, готови да минат на червена светлина, без дори да се замислят."

https://www.instagram.com/p/CGNgIA7Dw37/

"Където и да се намирахме, всичко беше пълен цирк. Едната ми дъщеря се опита да играе футбол, но обстановката напомняше на зоологическа градина и другите родители ме помолиха да се оттеглим."

Ръководена от непрекъснатите атаки, през 2013 г. Гарнър обединява сили с много други известни родители, сред които и Хали Бери, за да изготви законопроект, според който снимането на децата без разрешение вече да се счита за престъпление. "Не мога да си представя какво е да си малко дете и всички тези огромни камери да тичат към теб и майка ти. Децата се страхуват от това."

https://www.instagram.com/p/CDIohdkDh63/

Откакто законопроектът бива приет през септември същата година, Гарнър споделя, че разликата е станала огромна и тя дори е успяла да изгради лични отношения с няколко от фотографите. "Мразя ги толкова много, както и това, което правят, но има няколко, които са с мен от самото начало. Един от тях дойде и ми каза: "Не знаеш колко обичаме да те гледаме с децата ти. Не знаеш колко много те уважаваме."

"Те ме познават по-добре, отколкото доста други хора", добавя още Дженифър. "Те са навсякъде с мен. Виждали са ме да вкарвам деца в коли, виждали са ме бременна, виждали са ме в магазина." 

Видяхте ли, казахме, че животът на звездите невинаги е толкова бляскав, колкото изглежда на червените килими.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA