Анна Уинтур се развежда след 20 години брак

Говори се, че главната редакторка на Vogue и съпругът ѝ Шелби Брайън са сложили край на взаимоотношенията си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 октомври 2020

Анна Уинтур и съпругът ѝ Шелби Брайън се разделят след 16-годишен брак. Това съобщават източници, близки до двойката, според които нещата между тях не са съвсем наред от 2013-а насам.

Главната редакторка на най-престижното модно издание в света и съпругът ѝ се срещат през 1999 г., когато в резултат на връзката им Брайън напуска предишната си жена, за да посвети времето си на Анна. По това време самата тя току-що се е развела със съпруга си Дейвид Шафър, от когото има две деца.

58

Макар че предизвикват фурор с обявяването на взаимоотношенията помежду си, през 2004 г. Брайън и Уинтур си казват заветното "да" на строго секретна церемония. Тогава врагове на Анна коментират, че е "имунизирана срещу всички други, освен могъщите и известни хора, които запълват страниците на Vogue".

По-рано тази година главата на модната библия бе обявена в расизъм, точно в разгара на движението Black Lives Matter, а бивш неин колега издаде биография, в която описва работата си с нея като "най-големите разочарования и страдания в живота си, но това е Анна – айсберг, в който се разбиха сърцето и душата ми."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA