Кортни Кокс за любовта на хиляди километри разстояние

Звездата от "Приятели" и нейният любим Джони Макдейд не са се виждали вече 150 дни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

Кортни Кокс и мъжът до нея - Джони Макдейд продължават да поддържат връзката си от разстояние, тъй като пандемията от COVID-19 не спира да се развива в световен мащаб.

В нов епизод от подкаста The Vinyl Supper, звездата от "Приятели" споделя, че с дългогодшната ѝ любов не са се виждали от месеци, тъй като тя е в Калифорния, а той все още е в Европа.

"Да приемем, че са минали 150 дни - готвила съм в 145 от тях. И не съм виждала Джон през цялото време", разкрива екранната Моника Гелър. "Той напусна на следващия ден, след като цялата страна беше затворена, или поне когато Калифорния го направи."

"Имах двама страхотни приятели, които прекараха карантината с мен, защото нямаше как да бъда с Джон, а не исках да съм сама с (16-годишната ѝ дъщеря - бел.ред.) Коко", споделя още тя. 

https://www.instagram.com/p/B8jrBXoBxwy/

Как е прекарвала дните си по време на социалната изолация? Ами, оказва се като всички нас - в търсене на баланс и сравнителна нормалност. "Неделята е различна, липсва ми музикалната част от нея. Напоследък, след като всички са били под карантина и са в безопасност, започнаха да идват на плажа, така че не съм толкова самотна, особено през почивните дни." 

"Не съм го виждала толкова дълго", признава Кокс и пред Елън ДеДженъръс при свое гостуване в шоуто. "Прекарваме много време във FaceTime, но ми липсва физическият контакт." 

https://www.instagram.com/p/CFh_ktojmge/

Кокс и Макдейд се срещат за първи път през септември 2013 г. и се сгодяват само девет месеца по-късно, преди да сложат край на взаимоотношенията си в последните дни на 2015-а. Няколко месеца по-късно те отново бяха забелязани да се целуват и наслаждават на компанията си, и оттогава насам са неразделни. 

Миналият месец актрисата, която скоро отново ще гледаме в "Писък", публикува специален пост в социалните мрежи, за да отбележи годишнината си с Макдейд. "Преди 7 години днес имах първата си среща с този невероятен мъж ... и животът ми се промени завинаги. Обичам те ♥."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA