Новият албум на Майли Сайръс идва през ноември

Майли отново е тук и готова да ни завладее с музика. "Мисля, че ще го харесате. Ако не, майната ви".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

След последните няколко парчета на Майли Сайръс, напълно естествено започнахме да изпитваме нетърпение за нейния дългоочакван седми студиен албум.

Сайръс използва многомилионната си аудитория в социалните мрежи, за да разкрие, че новият ѝ проект, носещ заглавието Plastic Hearts ще се появи на пазара на 27 ноември и ще включва последния ѝ сингъл Midnight Sky, както и кавърите на Heart of Glass и Zombie.

https://www.instagram.com/p/CGq_3QEJLA0/

Талантливата певица изненада феновете си със специално ръкописно писмо, в което разказва повече за творческия процес. 

"Започнах този албум преди повече от 2 години. Мислех, че съм разбрала всичко. Не само песните и звученето, но и целия ми ш**ан живот. Никой не проверява егото ти както самия живот", коментира тя. "Точно когато си помислих, че работата е завършена, всичко беше изтрито, включително по-голямата част от релевантността на музиката, защото всичко се бе променило."

Майли споделя, че загубата на дома ѝ в калифорнийските пожари през 2018-а със сигурност е повлияла на процеса. "Природата направи това, което сега виждам като услуга. Тя унищожи онова, което не можех да пусна. Загубих къщата си при пожар, но се озовах в пепелта."

През лятото на миналата година Сайръс издаде EP, песните от което бързо успяха да се наредят в престижните места на музикалните чартове. "Много бих се радвала да обясня къде се намирам в живота си в момента, защото всичко може да се интерпретира по различен начин. В този проект има сюрреалистични елементи, има поп звучене, има хип-хоп", казва тя тогава.

"Опитвам се да остана вярна на себе си във всяко отношение. Креативният процес по създаването на този албум идва от чувства, провокирани в мен от някакви преживявания, не от напрежението, което се създава от стандартите в индустрията."

https://www.instagram.com/p/CGTY-jep0LT/

Сега сме готови да чуем всичко, което Майли ни е подготвила в Plastic Hearts. 15-те парчета ще се появят на 27 ноември, а тя обещава албумът да ни запали. "Мисля, че ще го харесате. Ако не, майната ви." Може да направите предварителна поръчка тук.

Това е онази откровена и огнена Майли, която сме свикнали да виждаме, слушаме и харесваме. МНОГО!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA