Чанинг Тейтъм и Джеси Джей потвърдиха (поредната) раздяла

Оказва се, че Джеси и Чанинг отново са сложили край на взаимоотношенията помежду си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 октомври 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм са се разделили. Отново. Двойката, която излиза заедно от две години насам и прекратява взаимоотношенията си на всеки няколко месеца, продължава да изненадва феновете си.

След като певицата и звездата от "Професия стриптийзьор" дадоха пореден шанс на любовта си през април, очевидно нещата между тях не са се получили добре, защото последният пост на Джеси в Instagram потвърждава нейния статус на "сингъл по време на пандемия".

https://www.instagram.com/p/CGjwT33jmhV/

В края на април изпълнителката на Price Tag публикува специално пожелание за рождения ден на Чанинг. "Честит 40-ти рожден ден на този специален мъж! Ти наистина си уникален! Толкова съм признателна, че си роден и още по-признателна, че се срещнахме", споделя тя тогава.

Двамата започват да излизат заедно в края на 2018 г., а първата им раздяла е факт в края на ноември 2019-а. Месец по-късно стана ясно, че Чанинг търси голямата любов в звездното приложение за запознанства Raya, а още един месец след това те се появиха на червените килими на редица събития заедно.

https://www.instagram.com/p/B7uWtXCFs_1/

Не знаем откога датира последната им раздяла, но имайки предвид кратката им и сравнително сложна любовна история до този момент, няма да сме изненадани, ако се съберат още веднъж до края на годината.

Междувременно, Чанинг разкри плановете си да пусне на пазара детска книжка, а певицата работи по нова музика. Може би искат да се посветят на работата си?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA