Ан Хатауей разкри името на второто си дете

Звездата от "Вещиците" признава, че майчинството невинаги е лесно, а бляскавата премиера - невинаги задължителна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

В края на 2019-а, още преди изобщо да помислим, че тази година може да ни донесе всичко, което ни донесе, прекрасната Ан Хатауей посрещна на бял свят втория си наследник, заедно със съпруга си Адам Шулман.

Въпреки че тогава звездата от "Дневниците на принцесата" сподели, че двамата отново се радват на син, тя не предложи повече подробности, включително името на малкото бебе.

В свое ново интервю за Live With Kelly & Ryan Ан разкрива, че второто ѝ дете се казва... Джак. "Сега имам красиво почти 11-месечно момче", признава тя, обяснявайки, че е била бременна по време на снимките на последния си филм "Вещиците". "Бях бременна, когато го правихме, така че технически той е свършил тази работа изцяло".

Разбира се, като всяка друга майка на този свят, Хатауей бе попитана как децата ѝ се разбират помежду си. "Няма разбиране, просто любов. Сега Джак е достатъчно голям, за да може Джонатан да се бори с него и това внесе нов елемент в отношенията им, който е наистина сладък."

Талантливата актриса и майка каза още, че дизайнерът на костюмите за лентата е започнал да предлага различни варианти на обличане със стегната талия и т.н., а самата тя се е опитала бързо да отхвърли всички подобни предложения. "Току-що бях разбрала, че съм бременна и казах: "Ммм, не. Не, не мисля така. Нямаме нужда от стегната талия". Тя ме попита защо, а аз просто ѝ казах, че се познавам и е важно да се чувствам свободна в движенията си."

Още преди да роди Хатауей бе открита и за проблемите си със зачеването, като ясно заяви пред последователите си в социалните мрежи, че просто не трябва да се отказват. "За всички, които преминават през ада на зачеването и безплодието, моля, знайте, че нито една от моите бременности не вървеше по права линия."

8

Именно заради световната ситуация с COVID-19, Ан не успя да представи новата адаптация на "Вещиците" на голям екран, затова тя получи своята премиера в рамките на новата стрийминг платформа HBO Max.

"Няма премиера, няма проблем", споделя самата тя в официалния си Instagram акаунт, където позира с червена рокля от тюл на Ralph & Russo, която иначе би разходила по червения килим, заслепена от блясъка на хилядите светкавици от фотоапарати, насочени към нея.

Мрачната, хумористична и трогателна история обаче, в България ще можем да видим на голям екран. При това още от този петък, благодарение на "Александра филмс".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA