Кание Уест е ядосан на Дженифър Анистън

Рапърът определено не е доволен от последния коментар на звездата от "Приятели".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2020

Може би е нормално да подхождаме със съмнение към всичко, което Кание Уест казва напоследък, но трябва да признаем, че откровено се впечатлихме от последния му пост в социалните мрежи, в който участие взема не случаен човек, а така любимата ни Дженифър Анистън.

По-рано този месец 43-годишният рапър помоли феновете си да напишат името му в бюлетината, гласувайки на президентските избори в Щатите. Голяма част от знаменитостите обаче подкрепят кандидата на демократите Джо Байдън. Сред тях е и звездата от "Приятели", която открито призова хората да игнорират предложението на Кание.

"Цялото това нещо не е свързано с един кандидат или един-единствен въпрос", коментира екранната Рейчъл Грийн в официалния си Instagram акаунт. "Става въпрос за бъдещето на тази страна и на света. Гласувайте за равни човешки права, за любов и за благоприличие. PS - Не е смешно да гласувате за Кание. Не знам как иначе да го кажа. Моля, бъдете отговорни."

Съпругът на Ким Кардашиян, който през последните няколко месеца ясно заяви намеренията си да участва в надпреварата за държавен глава, не пропусна да сподели статия на Vanity Fair, озаглавена "Дженифър Анистън подкрепя Джо Байдън, казва на феновете, че не е смешно да гласуват за Кание." Самият той бързо изрази мнението си в отделен пост, който, разбира се, изтрива впоследствие. "Уау, изглежда, че интервюто при Роугън ги е разтърсило. Хайдееее, даааа."

Уест има предвид скорошното си тричасово интервю за Джо Роугън, в което коментира абсолютно всичко - от президентската си кампания до психичното здраве и коронавируса. "Има хора, които ми казват, че музиката е по-голяма или по-влиятелна в сравнение с политиката", признава той пред комедианта.

Неотдавна рапърът разкри и истинската причина да се качи на сцената и на видеомузикалните награди на MTV през 2009-а, за да се изправи срещу Тейлър Суифт. "Бог ми даде информацията. Ако Бог не искаше да се кача на сцената и да кажа, че Бионсе е тази с най-доброто видео, нямаше да ме сложи на първия ред. Щях да седя отзад."

Честно казано, и ние сме малко объркани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA