Сара Джесика Паркър честити рождения ден на сина си с редки семейни снимки

Иконата от "Сексът и градът" рядко поставя семейството си в центъра на внимание, но за специални поводи се радва да го направи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2020

Нормално е да сте свикнали да асоциирате Сара Джесика Паркър с образа на вманиачената от обувки, мъже и Ню Йорк Кари Брадшоу, но извън малкия екран, където тя успя да се превърне в истинска легенда, Сара Джесика е и майка.

За да отбележи 18-ия рожден ден на сина си Джеймс Уилки, Паркър сподели непубликувани до този момент семейни снимки в официалния си Instagram акаунт, включително и такива, на които той все още е бебе.

"28 октомври 2020 г. Моят любим син, Джеймс Уилки, на този ден навършва 18 години. Удивлявам се от отминаването на годините, но също и от това в какъв млад мъж се превърна", гласи описанието под трогателните кадри. "Любовта ми към теб е чест. Докато прескачаш към своето бъдеще, аз оставам твоята привилегирована и непоколебимо уверена майка."

Наближаващите президентски избори в САЩ призоваха актрисата да сподели, че и синът ѝ ще гласува за първи път. "Честит рожден ден, гласуващ за първи път. Толкова те обичам. Х, мама." 

Въпреки че Сара предпочита да държи семейството си извън вниманието на медийното пространство, от време на време тя коментира личния си живот в интервюта. "Понякога просто седя на стълбите, защото всички са в кухнята, хапват и обсъждат нещо, а аз просто ги слушам. Толкова съм очарована от техните разговори и съм безкрайно щастлива от младия мъж, в който се е превърнал", разкрива тя.

"Надявам се Джеймс да намери някого, на който даде специалните неща за мен - имам една огърлица, подарък от съпруга ми, както и няколко наистина ценни книги. Това са важните неща", казва още звездата от "Сексът и градът", която скоро отново ще се завърне на малкия екран, този път в авторско шоу за запознанства.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA