Сара Джесика Паркър ще има собствено шоу за запознанства

Сякаш имахме нужда от още едно доказателство, че Сара Джесика е Кари Брадшоу и в реалния живот...

Сара Джесика Паркър устремено се насочва към кабелния телевизионен ефир в Америка, за да продуцира чисто ново риалити шоу, носещо името Swipe Swap. Звездата от "Сексът и градът" ще обедини сили с телевизия Lifetime, за да представи един вълнуващ "социален експеримент за запознанства".

57

Във всеки един епизод на Swipe Swap ще виждаме двама необвързани, които ще разменят местата си и дори начина си на живот. Те ще живеят в домовете на другия, ще посещават любимите му места и дори ще се срещат с приятелите и семейството. Цялата идея на проекта е да покаже, че хората в големите градове имат безкрайно много възможности, които доста често не използват.

https://www.instagram.com/p/B38iT0DFfZp/

Сара Джесика ще бъде само и единствено зад камера, но, имайки предвид екранния ѝ опит като Кари Брадшоу, сме сигурни, че ще успее да вплете актуалните теми на малкия екран. Очаква се снимките на проекта да започнат по-късно това лято, след като бродуейските представления на Plaza Suite, в които Сара щеше да застане рамо до рамо със съпруга си Матю Бродерик, бяха отложени за началото на 2021 г. 

5

Неотдавна Сара Джесика изненада всички свои верни почитатели, пускайки на пазара собствена линия розе, в колаборация с новозеландската винарна Invivo & Co.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA