Twitter полудя... бременна ли е Меган Маркъл?

Съдебен процес, поведен от херцогинята на Съсекс, наведе всички на тази мисъл.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Слухове за британското кралско семейство се появяват всеки ден, рядко обаче те се оказват истина. Последната хипотеза за фамилията е именно, че Меган Маркъл е бременна с второто си дете. КАКВО?

Вчера законните представители на Меган поискаха нейното дело срещу Associated Newspapers да бъде преместено извън съдебната зала. Съдията по делото решава да не уважи тази молба, а да отложи процеса, подчертавайки, че има "основателна причина" да го направи. Това означава, че вместо да се изясни в съда през януари, както беше планирано първоначално, делото ще се случи в някакъв момент през есента на следващата година.

77777

Естествено, "основателната причина" не се коментира в публичното пространство, но този времеви период от около девет месеца, наведе медиите на Острова на мисълта, че Меган отново е бременна, което би предполагало, че тя не трябва да пътува или да преживява какъвто и да било излишен стрес.

Нещата бързо ескалират до такава степен, че букмейкъри вече започнаха да правят залагания за евентуалния пол на бебето, което напълно естествено увеличава търсенията на "Меган" и "близнаци" в Google и довежда до появата на "Megan Pregnancy" в Trending позициите на Twitter.

68

Разбира се, коментар от официалните представители на двойката няма, така че за момента това е чиста спекулация. Миналата година Хари споделя пред Джейн Гудол, че двамата с Меган искат още едно дете, но не повече, защото са внимателни по отношение на въглеродния отпечатък, който оставят след себе си. 

Дали слуховете са само такива или са абсолютната истина, има само един начин да разберем - изчаквайки, докато те не решат да споделят повече за живота си. Междувременно, обещаваме да следим всички техни публични ангажименти както онлайн, така и офлайн. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA