Месец след голямата загуба, Криси Тейгън посвети татуировка на третото си дете

Възхищаваме се на Криси и нейната смелост, която проявява във всеки един възможен момент!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2020

Дори в най-трудните моменти от живота си, Криси Тейгън не спира да е брутално откровена с многобройните си последователи в социалните мрежи.

Само месец след като двамата с Джон Леджънд споделиха опустошителната загуба на третото си дете, 34-годишната телевизионна звезда отдаде почит на малкия Джак с татуировка от вътрешната страна на китката си, точно където се намират мастилените отпечатъци с имената и на другите членове от семейството - Джон, Луна и Майлс.

През последните няколко седмици Тейгън бавно се завърна в социалните мрежи, докато преди броени дни не реши да сподели безкрайно емоционално есе, в което разкрива всички подробности около спонтанния аборт, случил се в рамките на петия месец от бременността.

"Късно една вечер ми казаха, че ще е време да го пуснем да си тръгне сутринта. В началото плаках малко, след това изпаднах цялата в сълзи, докато дъхът ми не успя да събере невероятно дълбоката тъга", разкрива тя измежду редовете. "Дори докато пиша това сега, отново усещам болката."

Тогава Криси споделя още, че Джак никога няма да бъде забравен и един ден ще говори с Луна и Майлс за тази голяма загуба. "Джак винаги ще бъде обичан и част от живота на нашите деца. Благодаря много на всеки един човек, който е мислил за нас или ни е изпратил любов". Правим го отново!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA