10-те НАЙ-ГЛЕДАНИ филма тази година

Изненада! Повечето от тях не принадлежат на Netflix, а вторият в списъка излиза само преди месец.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2020

Тази година се оказа всичко друго, но не и активна откъм големи филмови премиери и вълнуващи продукции, които да следим с внимание в киносалоните. Причината за това е ясна, но пък предполагаме, че всички стрийминг платформи са останали повече от доволни от извънредното внимание към иначе съществуващото такова спрямо услугите им.

Вече са ясни и 10-те най-популярни заглавия*. Любопитното е, че в топ 10 влизат само 4 продукции на Netflix, което означава, че HBO Max, Amazon Prime Video и Disney+ започват да се превръщат в сериозна конкуренция.

*Статистиката е базирана на броя зрители в първите 7 дни от релийза на всяка продукия. Подгответе плановете си за уикенда още сега!

10. The Lovebirds (Netflix) Забавен филм с необходимата доза мистерия, която гарантира, че няма да ви стане скучно. Препоръчваме!

9. The Witches (HBO Max) Ан Хатауей в ролята на вещица, която иска да превърне децата в мишки? Достатъчно!

8. The Trial of the Chicago 7 (Netflix) Историята на 7 подсъдими по различни обвинения около въстанието на Демократичната национална конвенция от 1968 г. в Чикаго, Илинойс.

7. The Old Guard (Netflix) Шарлийз Терон като супергерой? Даже се изненадваме, че не е в първите 5.

6. Mulan (Disney+) След като няколко пъти отпада от кинокалендара, историята на Мулан оживя на малките екрани като част от каталога на Disney+.

5. Phineas & Ferb the Movie (Disney+) Иконичната анимация на Disney Channel очевидно е била сред фаворитите на децата, тъй като получава заветната пета позиция.

4. Extraction (Netflix) Безстрашен наемен убиец (здравей, Крис Хемсуърт!) се впуска в най-смъртоносната мисия в кариерата си, когато е назначен да спаси отвлечения син на международен мафиот, към момента на действие, в затвора.

3. My Spy (Prime Video) Гледали ли сте "Игра по план" със Скалата? Филмът е доста, доста сходен, просто екшънът е малко в повече. 

2. Borat 2: Subsequent Moviefilm (Prime Video) Продължението на комедията от 2006 г. завладя стрийминг класаците, въпреки че се появи в платформите преди около месец. Повод за гордост е и участието на Мария Бакалова в него!

1. Hamilton (Disney+) Хитовият бродуейски мюзикъл, който обра всички възможни награди. Не сме изненадани от първото място в класацията! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA