Защо всички мислят, че Хейли Бийбър е бременна?

Спекулациите започват от една предполагаема история в Instagram, която... свършва още на територията на социалната мрежа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2020

Нещата, които се говорят за Хейли и Джъстин Бийбър не са никак малко, затова супермоделът няма как да отговори на всички спекулации. Когато обаче става дума за нещо голямо, което провокира и нейните фенове да се включат в дискусията, тя определено не остава безучастна.

Племенницата на Алек Болдуин използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, прицелвайки се директно в американския таблоид Us Weekly. Звездата от модния подиум споделя, че не е бременна. Прави го, за да изпревари предполагаема история, която изданието планира да пусне.

"Тъй като знам, че щяхте да избухнете с вашата малка история @usweekly, не съм бременна. Така че, моля, спрете да пишете фалшиви истории от "източниците" си и се съсредоточете върху това, което е важно, например изборите", споделя тя в социалните мрежи, няколко дни след като изрази подкрепа си за кандидата на демократите Джо Байдън.

"Странното е, че винаги съм искала да имам деца рано, но сега, когато съм женена, не изпитвам същия порив. Аз съм амбициозно момиче с много проекти. Това ще се случи, но не сега", споделя самата Хейли в интервю за италианския Vogue, чиято корица двамата с Джъстин украсиха съвсем наскоро.

Пред изданието тя разкрива още, че е била изнервена да показва любовта си към изпълнителя на Yummy, но впоследствие просто се е научила да не обръща внимание на чуждото мнение и да бъде себе си в неговата компания. "Беше ми трудно да разбера как да поддържам връзка като тази, преживяна пред очите на всички, но идва момент, когато трябва да прегърнеш реалността и да признаеш кой си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA