Хейли и Джъстин Бийбър: "Всъщност няма какво да крием"

Супермоделът и музикантът вече не се притесняват да демонстрират любовта си, дори пред погледите на милионите папараци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2020

Хейли Бийбър знае, че да бъдеш супермодел е едно, а съпруга на една от най-големите музикални звезди в света - съвсем друго. И макар че често е под светлината на прожекторите, племенницата на Алек Болдуин споделя, че не е била подготвена за количеството внимание около връзката си с изпълнителя на Yummy.

Появявайки се в гореща фотосесия за новата корица на италианския Vogue, тя признава, че е била изнервена да показва любовта си към Джъстин, но  впоследствие просто се е научила да не обръща внимание на чуждото мнение и да бъде себе си в неговата компания.

https://www.instagram.com/p/CF-C_Y-JKzs/

"Беше ми трудно да разбера как да поддържам връзка като тази, преживяна пред очите на всички, но идва момент, когато трябва да прегърнеш реалността и да признаеш кой си", казва г-жа Бийбър. Как се е справила с несигурността ли? Пренебрегвайки непрекъснатото внимание на папараците и осъзнавайки, че прави нещата по-добре, когато не се влияе от останалите.

https://www.instagram.com/p/CF-nAm4pCCT/

"Дълго време не можех да го направя: не го целувах публично, не ми харесваше идеята хората да ни гледат в определени моменти, но разбрах, че това е битка, която в дългосрочен план, вместо да ни защитава, ни изтощава. Факт е, че се обичаме. И всъщност няма какво да крием."

"Въпреки че мнозина все още ни възприемат като вечни тийнейджъри, по-специално Джъстин, ние сме съпруг и съпруга, отдадени и спокойни с нашата сексуалност", разкрива още Хейли пред модната библия. "Ние сме личности и следователно сме заедно. Нашата химия се ражда от тази лична и дълбока осъзнатост." Как да не ги обожаваме?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA