Джейсън Момоа ще спаси планетата, но иска да му помогнем

"Аквамен" има специален план за опазване на околната среда, както и пълен списък с предстоящи появи на голям екран.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2020

Спокойно можем да кажем, че след превъплъщението си в "Аквамен" Джейсън Момоа се превърна в истински блян на жените и човек, който всички филмови сценаристи и продуценти искат в своите продукции. Оказва се обаче, че невинаги е било така.

В ново интервю за декемврийския брой на списание InStyle, 41-годишният актьор разкрива, че е израснал без баща до себе си, което със сигурност не е направило детството му нормално и щастливо.

"Не знаех какво е необходимо, за да бъдеш татко", споделя той, вече родител на две деца, почти готови да навлязат в тийнейджърския период. "Не исках просто да кажа на сина си "защото така ти казах". Исках да се свържа с децата си и да ги накарам да бъдат уязвими и отговорни."  

Въпреки успехът му в "Игра на тронове", след края на продукцията, финансовото въздействие върху семейството е било налице. "Гладувахме известно време след сериала. Предизвикателство е, когато имаш бебета, а си затънал в дългове."

Нещата обаче се развиват повече от добре и съвсем скоро ще го гледаме в римейка на култовия "Дюн". "Джош Бролин, Джейсън Момоа, Хавиер Бардем. Не мога да повярвам, че името ми застана до техните. Все още се чувствам като дете, откачено е", казва Джейсън за лентата, в която ще видим и Тимъти Шаламе в компанията на Зендея.

Освен страстта си към актьорството, Момоа има и друга цел в дневния си ред - да спаси планетата. "Спрете да използвате пластмаса за еднократна употреба. Правете понеделници без месо. Помислете за енергийно ефективен транспорт. Помислете и за слънчева енергия у дома." Още от съветите му ще откриете във видеото по-долу. Има ли нещо, което той да не може да направи?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA