Колкото и невероятно да звучи, Кейт Уинслет може да задържи дъха си за 7 минути и 14 секунди

Звездата от "Титаник" подобрява рекорда на Том Круз, който до този момент е успявал да задържи дъха си за цели шест минути.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2020

Холивуд не спира да ни изненадва с всеки изминал ден. Доказателството е Кейт Уинслет, която постави нов филмов рекорд, без дори да разбере. Носителката на "Оскар" официално е счупила този за задържане на дъх под водата по време на снимките на "Аватар" 2.

Докато снима сцена за научно-фантастичното продължение на поредицата, което се очаква на голям екран през 2022 г., Уинслет задържа дъха си за невероятните СЕДЕМ МИНУТИ. Рекорд, поставен по-рано от Том Круз за сцена в "Мисията невъзможа", където той успява да се задържи под вода в продължение на шест минути. 

"Толкова е смешно, защото всъщност не чета рецензии или медийни ревюта. Не съм в Instagram, сякаш просто съм напълно изключена от тази част от живота", разкрива Кейт в ново интервю. "През цялата тази седмица хора идваха при мен и ми казваха "боже, седем минути и 14 секунди?". Аз реагирах с "Какво? Почакай малко. Откъде знаеш това?"

7

"Беше брилянтно и бях много горда от себе си, вероятно никога повече няма да мога да го направя", разкрива още звездата от "Титаник". "Случи се в края на четири седмици доста интензивна тренировка." Постижението в крайна сметка се оказва едно от нещата, които тя наистина обича в работата си. "Късметлии сме като актьори, защото често ни се налага да придобиваме съвсем нови умения."

Наскоро стана ясно, че Уинслет ще влезе и в образа на емблематичната Лий Милър - кореспондент на британския Vogue по време на Втората световна война, под ръководството на грандиозната главна редакторка Одри Уидърс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA