Райън Рейнолдс обича да е "баща на момичета"

"Аз съм най-младото от четири момчета, така че да имам три дъщери определено е пътуване и обичам всяка секунда от него."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2020

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли изглеждат не само като двама души, с които бихме се радвали да бъдем приятели, но и като доста готини родители. В ново интервю звездата от "Дедпул" разказва повече за семейния си живот и какво всъщност е чувството да бъдеш баща на момичета.

"Обичам да бъда баща на момичета. Имам три дъщери, които никога не бих си представил, дори след милион години. Аз идвам от семейство само с момчета. Имам трима по-големи братя. Аз съм най-младото от четири момчета, така че да имам три дъщери определено е пътуване и обичам всяка секунда от него", споделя актьорът.

На въпрос дали съпругата и дъщерите му са супергероите в семейството, Рейнолдс отговаря абсолютно очарователно: "Не се шегувам, те са най-способните хора, които познавам. Мисля, че ако нещо се обърка или ме изплаши в живота, те са първите хора, на които бих се облегнал, защото имат мъдрост и сила, и са спокойни под огъня."

Райън споделя, че за двамата с Лайвли семейството е повече от важно, затова те редуват професионалните си ангажименти, като по този начин винаги има някой около децата. "Просто се опитвам да присъствам възможно най-много. Съпругата ми снима филми, аз снимам филми, пътуваме навсякъде и просто вървим заедно. Мисля, че това е най-добрата част. Прекарвам много време с момичетата си." Дами, ето още една причина да се чувствате влюбени в мистър Рейнолдс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA