Софи Търнър и Джо Джонас разкриха подробности за раждането на дъщеря си

Актрисата и музикантът станаха родители в края на юли - единствената информация, която знаехме за семейния им живот до днес.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 ноември 2020

Въпреки че Софи Търнър и Джо Джонас запазиха в тайна подробностите около бременността на звездата от "Игра на тронове", изглежда, че те най-накрая са готови да коментират публично раждането на малката Уила. Или поне важните моменти от него.

На снимка, публикувана в Instagram Story от самата Търнър, виждаме рождената дата на наследницата им, уловена в деликатно златно колие с правоъгълна табелка, на която е гравирана датата 22.07.2020.  

Имайки предвид това, можем да заключим, че в момента Уила е на около четири месеца и категорично е родена под знака на Рак. 

57

"Джо и Софи посрещнаха момиченце миналата сряда в Лос Анджелис и са на седмото небе", споделят източници, близки до тях, в края на юли. "И двамата вече са обсебени и не могаг да спрат да се радват на новото попълнение в семейството. Разбира се, отделиха време, за да се насладят на този специален момент и към момента споделят новини и подробности само със семейството и приятелите си", подчертавайки, че именно пандемията ги е накарала да бъдат крайно предзпазливи по отношение на хората в обкръжението си. 

Търнър и Джонас са втората двойка от голямото семейство на музиканта, което приветства деца. По-големият му брат Кевин вече има две дъщери. Ник Джонас и Приянка Чопра все още не са родители, но неведнъж са изразявали желанието си да създадат семейство, така че сега е техен ред.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA