Тейлър Суифт не е приключила драмата със Скутър Браун, но обещава много изненади

"Наскоро започнах да записвам старата си музика и това се оказа едновременно вълнуващ и удовлетворяващ творчески процес."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 ноември 2020

Дори да не следите живота на Тейлър Суифт отблизо, вероятно не сте пропуснали драмата, създала се около нея и бившият ѝ мениджър Скутър Браун. Звездният представител на Джъстин Бийбър, Ариана Гранде и Деми Ловато е подписал договор с изпълнителката на Blank Space, според който именно той е собственик на всички парчета в издадените албуми под негово ръководство.

Според нова информация, той е продал записите на Тейлър за повече от 300 милиона долара на частна компания за дялови инвестиции. И макар Суифт предимно да пазеше тишина около случващото се, тя все пак реши да сподели повече с последователите си в Twitter.

Тейлър увери всички, че както тя, така и целият ѝ екип са опитали да преговарят с Браун, но са били посрещнати с безпрецедентно "желязно" споразумение, което е нямало как да бъде развалено. "Не мога с чиста съвест да участвам в облагодетелстването на интересите на Скутър Браун, пряко или косвено", пише тя, подчертавайки, че самият той дълги години ще се възползва от парите, вложени в музиката ѝ.

Неотдавна изпълнителката заяви намерението да презапише музиката от първите си шест албума - от първия такъв през 2006 г. до завидния шести - reputation"Наскоро започнах да записвам старата си музика и това се оказа едновременно вълнуващ и удовлетворяващ творчески процес. Очаквайте много изненади. Искам да благодаря на вас, че ме подкрепихте в тази продължаваща сага и нямам търпение да чуете какво съм ви подготвила."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA