Да, Хари Стайлс може да носи рокля, напук на всички

Музикантът, който не спира да завладява световните чартове, определено знае как да накара хората да говорят за него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 ноември 2020

Хари Стайлс влезе в историята миналата седмица като първият мъж със самостоятелна корица за американския Vogue. При това такава, за която позира в зашеметяваща рокля на Gucci. Бившият вокалист на One Direction със сигурност затвърди статута си на модна икона с течение на времето, но усещането му за мода понякога предизвиква появата на немалко негативни коментари по негов адрес.

Разбира се, впечатлените от фотосесията се оказаха много, но мненията, че "няма общество, което да оцелее без силни мъже" също не са никак малко. Напълно нормално, феновете на Стайлс се изправиха срещу всички хейтъри в социалните мрежи, а Оливия Уайлд, която режисира изпълнителя в лентата Don't Worry Darling, нарече подобни реакции "жалки".

В интервюто си за модната Библия Стайлс обсъжда своето разбиране за стил. "Наистина вълнуващото е, че всички тези разбирания се разрушават. Когато спреш да приемаш, че има дрехи за мъже и дрехи за жени и премахнеш всички бариери, нещата се променят", коментира Хари. "Понякога отивам в магазините и започвам да се оглеждам в дрехите за жени, защото са страхотни. Истината е, че всеки път, в който поставиш бариери в собствения си живот, просто ограничаваш себе си. Има толкова много радост в играта с дрехите. Никога не съм мислел толкова много за значението на всичко, то просто се превърна в част от креативността ми."

Изпълнителят, който преди броени седмици завладя музикалните чартове със сингъла си Golden, използва социалната изолация, за да подкрепи световната борба с COVID-19. „Във времена като тези е по-важно от всякога да си спомним силата на хората. Ако имате възможност да помогнете, моля, дарете, където можете. Останете вкъщи, изолирайте се и се пазете един друг. Treat People With Kindness”, споделя той тогава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA