Майкъл Б. Джордан е най-сексапилният мъж в света за 2020 г.

Огледалце, огледалце на стената, кажи ни, кой е най-сексапилният на земята...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2020

През пролетта на всяка година списание People избира най-красивите хора в света. В края ѝ обаче винаги залага на сексапила, селектирайки мъжете, които са успели да завладеят женските сърца през последните 12 месеца.

Седем години назад във времето, 26-годишният Майкъл Б. Джордан е включен в първото годишно портфолио на изданието Ones to Watch, съдържащо горещите звезди, които заслужават да бъдат следени отблизо. Сега, той е обявен за най-сексапилния мъж на 2020-а.

Голямата новина получи своето телевизионно присъствие в шоуто на Джими Кимъл, където десетки зрители имаха възможността да зададат въпрос на актьора преди той да бъде разкрит, заедно със специалната му корица за списанието. "Усещането е страхотно", споделя той в ексклузивното си интервю. "Винаги съм мислел, че това е нещо, което вероятно няма да получа, но е доста добър клуб, от който да бъдеш част."

Макар че вече е истинска звезда с повече от 15 милиона последователи в социалните мрежи, Майкъл не крие, че продължава да е внимателен по отношение на работата си. "Мисля, че има време и място за всичко. Подбирам моментите, за да окажа най-голямо въздействие. Всички можем да предприемем някакво действие, без значение малко или голямо, за да помогнем на промяната, която искаме да видим." 

Отгледан в Ню Джърси от родителите си, заедно с брат си и сестра си, Джордан признава, че именно те са основната му движеща сила през годините. "Майка ми и баща ми се жертваха толкова много, за да осигурят сестра ми, брат ми и мен. Просто съм благодарен. Честно казано, всички те са оказали някакво влияние върху мен, върху това кой съм аз и как подхождам спрямо случващото се." 

Звездата от "Черната пантера" знае отлично, че дори да имаш най-добрите намерения на света, все пак може да получиш противоречия и негативизъм спрямо себе си. "Понякога просто трябва да се довериш на Вселената, нали знаеш? Трябва просто да повярваш в себе си и да направиш това, което смяташ, че е наистина правилно." 

Къде се вижда след 10 години ли? "Надявам се да режисирам малко повече, да играя по-малко, за да произвеждам много повече. Просто да пораствам, каквото и да означава еволюцията за мен. Искам да въздействам на света, не само чрез ролите, които играя." Смятаме, че Джордан определено заслужава този приз, тъй като сексапилът понякога не е чисто физическа характеристика, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA