Хилари Дъф и Матю Кома имат нов член в семейството си

Не, не е ново бебе, но и това предстои да се случи много, много скоро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Хилари Дъф и Матю Кома не спират да увеличават състава на семейството си. Музикантът и актрисата, които наскоро обявиха, че ще им се наложи още един път да се превъплътят в образа на родители, вече имат нов кучешки спътник в живота.

Звездата от "40 е новото 20" сподели очарователно видео в официалния си Instagram акаунт по време на пътуване "към много специално място", което се оказва приют в Пенсилвания. "Новият ни домашен любимец е момиченце, към момента без име, тъй че приемаме предложения."

Няколко дни по-късно Дъф сподели снимка и на сина си Лука, който се гушка с новото попълнение. "Лесно като неделна сутрин."

Хилари неведнъж е демонстрирала явно любовта си към животните. Достатъчен пример за това е фактът, че през 2017 и 2018-а двамата с Кома осиновяват още общо три кучета, което със сигурност прави живота им у дома истински забавен и, предполагаме, предизвикателен.

Появата на пухкавия санбернар се случва по-малко от месец, след като Лизи Макгуайър и съпругът ѝ обявиха, че очакват второто си дете заедно. "Растем!!! Предимно аз", гласи описанието под поста, който Матю публикува и в своите комуникационни канали. "Lol карантината беше забавна. Бебе № 3 - 2021 г.", коментира той със закачливата бележка, че кадърът е заснет в "Pregnantville".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA