Кара Делевин вече е собственик на компания за секс играчки

Супермоделът се присъединява към популярен американски бранд, за да дестигматизира сексуалното удоволствие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 ноември 2020

Още след премиерата на "50 нюанса сиво", разговорите за всички фетиши и сексуалното удоволствие започнаха да се отдалечават от границата на табуто и доста често дори излизат на преден план. Изследвания показват, че по време на социалната изолация продажбите на секс играчки са се вдигнали с невероятен процент, а това предизвиква и знаменитостите да влязат в играта. Само вижте Кара Делевин!

Компанията за секс технологии Lora DiCarlo обяви, че именно супермоделът се присъединява към екипа им като собственик и креативен съветник. "В новата си роля Кара ще използва гласа и платформата си, за да вдъхнови и насърчи хората да възприемат своята сексуалност с позитивност и увереност, споделяйки своите унифицирани ценности в посока дестигматизиране на сексуалността", гласи официалното изявление на бранда.

"Кара е достъпна, непримирима и мила", коментират още членове на творческия екип, част от който вече е и Делевин, неведнъж показала, че различните ѝ разбирания по отношение на традиционните въпроси я правят не само по-интересна, но и по-близка до останалите. Във всеки възможен смисъл! 

"Удоволствието е нещо, което трябва да нормализираме. Всички го правим, но никой не говори за това. Мисля, че ако мога да бъда част от тази компания, то със сигурност ще помогнем на жените и хората, които се идентифицират като такива", споделя 28-годишната красавица, няколко месеца след като анонсира участието си в специална документална поредица за BBC. 

Преди Кара да се отправи към изследването на сексуалността, порното и разбирането за пола, тя ще работи с DiCarlo, за да "вдъхновя и насърча другите да възприемат своята сексуалност и да бъдат отворени към това да научават повече за сексуалното си здраве". Очакваме да видим какво са ни подготвили.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA