Кара Делевин ще изследва сексуалността, порното и разбирането за пола

Супермоделът отново застава пред камера, този път в специална документална поредица за BBC3.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2020

Кара Делевин вече работи по нова поредица за BBC3, която ще зададе няколко изключителни важни въпроса, свързани с всички съвременни разбирания за интимността.

Новият документален телевизионен сериал с работно заглавие Planet Sex ще изследва "най-големите въпроси в човешката сексуалност" и ще проследи Кара, участвайки в експерименти с известни сексолози. Очаква се супермоделът да прекара известно време и сред култури, в които определението на пола дори не съществува.

47

"Мога само да си представя какъв ефект би имал подобен сериал върху 14-годишното ми Аз, което се мъчеше да разбере чувствата, които бяха възприемани като неконвенционални или различни", споделя Делевин в официалното изявление за старта на шоуто. "Ако нашият проект помогне на един млад човек да проведе по-лесен разговор с родителите си, ние ще постигнем една от многото си цели в създаването на тази поредица."

Екипът на BBC описва документалния сериал като "дълбоко лична, но и универсално подходяща поредица", която ще "проучи и адресира ключови въпроси, свързани с нашия пол, сексуална ориентация, популярност на порното и други." 

58

Кара, която наскоро отбеляза 28-мия си рожден ден, продължава да прави всичко възможно, за да разбие рамките и стереотипите в обществото. В началото на годината тя се раздели с дългогодишната си приятелка - звездата от "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсън и очевидно сега има цялото време на света, за да се отдаде на проектите, които я вълнуват силно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA