Има толкова много неща, които не знаете за Кара Делевин

Използваме 28-мия рожден ден на красавицата, за да ви ги разкажем!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2020

Повечето модели биха отбелязали като вододел в кариерата появата си във Vogue, но не и Кара Делевин. Тя е на страниците на списанието малко след като отпразнува 10-ия си рожден ден. Повечето модели биха се притеснили да разкрият истинската си сексуалност, но не и Кара Делевин. Тя е готова да засвидетелства любовта си както към мъжете, така и към жените в живота си.

Делевин просто е глътката свеж въздух в модната индустрия, която показа, че съвременното поколение модели далеч не са перфектни и скучни красавици, които разхождат дългите си крака по подиума. Правят го, разбира се, но това далеч не изчерпва възможностите им.

https://www.instagram.com/p/B9HpGLOldi-/

Решихме да използваме 28-мия рожден ден на Кара днес, за да споделим няколко интересни неща за нея, които е напълно възможно да не знаете. По простата причина, че не сте се интересували от тях... досега. 

Истината е, че суперуспешната кариера на Кара започва, след като основателката на модната агенция Storm забелязва нейния потенциал. Очевидно Сара Дукас има истински нюх, защото именно тя е човекът, открил и Кейт Мос. Точно по тази причина двете са близки приятелки. Не искаме да прозвучим завистливо, но кой може да се похвали, че е приятел с Кейт Мос? Добре де, Наоми Кембъл може.

https://www.instagram.com/p/B6ltnU1FUOT/

Освен че дефилира за Chanel, Burberry и куп други световноизвестни брандове, Делевин може да свири на барабани и да пее по-добре от доста други артисти на музикалната сцена в момента. Супермоделът е наясно с възможностите си и дори е обмисляла кариера в индустрията, но се отказва от потенциалния успех, когато продуценти ѝ казват, че се справя страхотно, но ще се наложи да смени името си, тъй като то не предполага характер на звезда. 

За да бъдеш достатъчно релевантен на холивудския фон, трябва да правиш всичко. Кара го може - участва в съвременната адаптация на "Анна Каренина" и оглавява актьорския състав на "Отряд самоубийци" и "Хартиени градове". За да докаже, че тя може, всяко нейно екранно превъплъщение е по-добро от предишното. Особено когато става дума за видеоигри, които красавицата споделя, че просто обожава. Поредната изненада, нали?

https://www.instagram.com/p/B5S76LzF2U4/

Въпреки статута си на истинска знаменитост, Кара има две сестри, които също са доста успешни в живота си. Сестра ѝ Попи е модел, който дефилира за Burberry и Dior, а най-голямата в семейството - Клои, остава извън светлината на прожекторите, но се занимава с редица благотворителни каузи.

Няма нужда да споменаваме това, че майка ѝ е една от най-добрите приятелки на херцогинята на Йорк, а последователите ѝ в социалните мрежи са повече, отколкото бихме могли да преброим на ръка. Честит рожден ден, Кара! 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA