Камерън Диас може да готви. И то как!

Признаваме, че не бяхме чували за новородено, което се храни с костен мозък, черен дроб и чесън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2020

Камерън Диас със сигурност ще запомни тази година и с хубави емоции, защото нейното начало съвпадна с първите дни на дъщеря ѝ Радикс. Стреляме направо! Ако мислите, че новото попълнение в семейството на актрисата яде пюрирана бебешка храна, значи сте в много, много сериозна грешка.

Звездата от "Ваканцията" споделя, че тя всъщност обожава да готви за дъщеря си и никога не ѝ е предлагала купена храна. "Първите четири месеца от карантината приготвях всяко отделно хранене. Знаете, че обичам да готвя, това е моят любовен език. Обичам да готвя за съпруга си, а да го правя за детето си, оказа се още по-невероятно", казва Диас, която наскоро започна да споделя и различни рецепти с аудиторията си в Instagram.

Камерън прави всичко възможно, за да е сигурна, че Радикс няма да бъде придирчива по отношение на храната, когато порасне и точно поради тази причина ѝ дава храна, която двамата с Бенджи също биха консумирали. "Никаква скучна храна. Готвя с билки, подправки и дори чесън." 

"Тя никога не е имала пюре. Не е яла нищо на пюре. Слагам чесън в храната от първия ден. Яде костен мозък и черен дроб, определено ѝ харесват. Слагам билки, мащерка, копър, градински чай, всичко. Тя ги обожава", разкрива Диас, а ние определено сме малко изненадани от нетрадиционния подход, който повечето родители биха се страхували да предприемат.

Също като всички нас обаче, Камерън признава, че най-хубавата част от социалната изолация около COVID-19 е била времето, прекарано вкъщи. "Съпругът ми работеше от офиса си вкъщи - излиза от разговор, идва, целува ни, играе с малката, след това продължава. Прекарахме много време заедно и сме страшно благодарни за това." Разбираме те, Камерън.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA