Джиджи Хадид - заета и уморена, но все така красива

Супермоделът потвърджава всеизвестната теза, че майчинството наистина краси така, както нищо друго на света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2020

Още през септември Зейн Малик и Джиджи Хадид посрещнаха на бял свят първото си дете. И въпреки че двойката държи малката наследница далеч от очите на обществеността в по-голямата част от времето, следвайки примера на Софи Търнър и Джо Джонас, през последните няколко седмици те решиха да разкрият малко повече.

Последният Instagram пост на Джиджи е истински очарователен, доказват го и почти 8-те милиона харесвания. В сладките снимки Хадид носи огромна жилетка и анцуг, докато позира с малката спяща... красавица, която към момента продължават да показват само в гръб.

"Изцяло нов вид заета и уморена, но тя е най-добрата, така че получи коледна украса рано", гласи описанието под фотографиите, в които виждаме и празничната декорация на семейството, успоредно с доказателството, че макар да е изпитала съвсем ново ниво на умора, Джиджи никога не е изглеждала по-добре.

През септември двойката сподели новината за раждането на дъщеря си в Twitter. "Нашето момиченце е тук, здраво и красиво. Да се опитам да опиша с думи как се чувствам в момента, би било невъзможна задача", споделя новият татко в официалния си акаунт тогава. "Любовта, която изпитвам към този мъничък човек, е извън всякакви граници. Щастлив съм да я познавам, горд да я нарека моя и благодарен за живота, който ще имаме заедно."

Междувременно, източник, близък до семейство Хадид, разкри, че "Джиджи и Зейн обичат родителството и не могат да се наситят на малкото си момиченце... Нещата наистина се развиват добре и двамата са толкова щастливи. Джиджи е развълнувана, че е нова майка и оценява всеки един момент."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA