Момент, Бен Афлек и Ана де Армас вече са сгодени?

Двамата не спират да ни изненадват, а сега се питаме дали има нов повод да ги поздравим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2020

Романтиката между Бен Афлек и Ана де Армас започва още на снимачната площадка на филма Deep Water. Макар двамата да запазват професионалните си взаимоотношения стриктно такива, няколко месеца по-късно те категорично се превърнаха в една от любимите звездни двойки.

Афлек и де Армас прекарват голяма част от социалната изолация заедно, а любопитни папараци следящи всяка тяхна крачка, успяха да провокират дори феновете им да мислят, че нещо от перфектната любовна картинка не е съвсем истинско.

Звездите обаче категорично не оставят слуховете да повлияят на любовта им и използват всеки удобен момент, за да споделят, че са наистина щастливи. След като прекарват няколко седмици разделени заради различни ангажименти, двамата се събраха отново в Ню Орлиънс, за да презаснемат кадри от предстоящия им филм, който вече очакваме с нетърпение.

Интересното във фотографиите не е невъзмутимата им привързаност, а фактът, че Афлек не спира да се усмихва, докато де Армас гледа огромен бляскав пръстен на лявата си ръка. Разбира се, може да се досетите накъде клонят евентуалните интерпретации, но верните почитателите на новото Бонд момиче побързаха да споделят, че актрисата е забелязана да носи същия този пръстен миналата година - доста преди отношенията между нея и Бен да станат обществено достояние. 

"Бен изглеждаше в екстаз да види Ана отново, след като не беше с нея няколко седмици. Те са толкова щастливи, че са един до друг през цялото време", споделя източник, близък до тях, уверявайки, че дори към момента да не са сгодени, следващото ниво за връзката им не е далеч във времето, тъй като звездата от "Вади ножовете" вече се е запознала с децата на актьора, които я обожават.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA