Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дариха 500 000 долара за бездомните в Канада

Най-забавната холивудска двойка продължава да подкрепя света в това трудно за всички време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

И на теория, и на практика, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са измежду знаменитостите, които просто заслужават цялата любов на света. Само преди няколко дни звездната двойка дарява 500 000 долара на благотворителните организации Covenant House Vancouver и Covenant House Toronto, които звездата от "Дедпул" подкрепя активно от години насам. 

Екипите и на двете програми осигуряват на бездомните младежи в Канада храна и подслон, помагайки им да се подготвят за "независимо и успешно бъдеще" във всеки един възможен смисъл.

"Covenant House осигурява любов, надежда и стабилност за младежите в риск, които са избягали от физическо, емоционално и сексуално насилие. Те вършат геройска работа", споделя Рейнолдс в официално изявление. "Помагайки им, ние не правим дарение, а инвестиция в състрадание и съпричастност - нещо, от което светът се нуждае, сега, повече от всякога. Тези млади хора живеят история, белязана от необикновена травма, а имат да предложат много на света", коментира още той с призив всеки, който има възможност, да се включи към настоящата кампания.

"Това ще означава, че вярвате в тях. Вярвате в силата на състраданието и сте готови да трансформирате траекторията на човешкото им съществуване", казва Рейнолдс, докато ръководителите на организациите коментират, че "Блейк и Райън наистина разбират младите хора, изправени пред бездомност, а заслужаващи безусловна любов и абсолютно уважение".

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Този акт на милосърдие далеч не е първата им положителна проява в рамките на тази година. През март двойката дари 1 милион долара на две хранителни банки в Съединените щати, за да помогне на "брутално засегнатите" от коронавирусната пандемия. 

Няколко месеца по-късно те отделиха 200 000 долара от личните си средства, за да подкрепят Национална асоциация за напредък на цветнокожите в светлината на движението Black Lives Matter и протестите срещу смъртта на Джордж Флойд. "Не знаем какво е да преживяваш нещо подобно. Не можем да си представим да изпитваме такъв страх и гняв. Срамуваме се, че в миналото сме си позволявали да не сме информирани за това как всичко това продължава да се случва."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA