Ребъл Уилсън постигна целта си: Вече е 75 кг.

Звездата от "Перфектният ритъм" доказа, че няма нищо невъзможно, когато разполагаш с ясна визия за нещата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

Ребъл Уилсън продължава да изненадва всички с невероятната си трансформация, напомняща доста тази на Адел! Талантливата актриса сподели, че е постигнала основната си цел за тази година, при това месец преди нейния край.

Блондинката използва официалния си Instagram акаунт, за да обяви, че вече тежи 74.6 кг. "Въпреки че не става въпрос за число, което се равнява на теглото ми, имах нужда от осезаема представа за тази моя цел", споделя тя с многомилионната си аудитория, за да покаже, че няма нещо невъзможно.

"Дори и да се налага да пълзите към целите си, продължете, ще си заслужава. Опитайте и полагайте малко усилия всеки ден", коментира звездата от "Перфектният ритъм". "Знам, че някои дни са разочароващи, и, по дяволите, сте готови да се откажете заради липсата на напредък, но добрите неща идват по своя собствен начин." 

"Чувствам се много по-здрава", споделя тя пред Дрю Баримор. "Не знам дали има нещо общо с 40-те години, но наистина мисля, че здравето и кариерата ми са в много добра позиция." Уилсън признава още, че контролирането на този процес е успяло да ѝ осигури и пълен контрол върху съдържанието на снимачната площадка.

Успоредно с голямата физическа промяна, Ребъл започна да излиза с Джейкъб Буш, наследник на пивоварната компания Anheuser-Busch. "Той обожаваше Ребъл преди да поеме на това здравословно пътуване. Истински джентълмен е и е безкрайно влюбен в нея." Уилсън определено заслужава силни аплодисменти, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA