Хейли и Джъстин Бийбър са готови да имат деца

Джъстин иска "малко племе", но ще уважи желанието на Хейли това да се случи в избран от нея момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2020

Неотдавна в публичното пространство започнаха да циркулират слухове, че Хейли Бийбър е бременна, но супермоделът побърза да ги опровергае. Въпреки че го направи, повечето млади двойки винаги се сблъскват лице в лице с въпроса кога ще имат деца, но на повечето от тях не им се налага да отговарят пред милиони зрители в телевизионния ефир.

"Колко деца ще имате и кога?" е първият въпрос, който Джъстин Бийбър получава при последното си гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс. Спазвайки абсолютна политическа коректност, той отговаря "ще имаме толкова, колкото Хейли пожелае. Бих искал да имам малко племе, но това е нейното тяло, така че зависи от нея."

След като споделя, че племенницата на Алек Болдуин също има желание за поне няколко малки наследници, похвален от ДеДженеръс за отношението му към децата, Джъстин разкрива и причината все още да не са се впуснали с главата надолу в това приключение.

"Всъщност няма проблем, но мисля, че Хейли все още има някои неща, които иска да постигне като жена. Просто не е готова и това е напълно в реда на нещата", коментира изпълнителят, който наскоро получи четири номинации за "Грами", но и се изправи срещу номинационния съвет на Академията. 

"Мисля, че това е фантастично и, знаеш ли какво, надявах се, че това ще е отговорът. Знам колко много обичаш децата и ще станеш страхотен татко", казва още водещата, която на свой ред също се сблъска с доста противоречия около работната си политика в последните няколко месеца.

"Въпреки че мнозина все още ни възприемат като вечни тийнейджъри, по-специално Джъстин, ние сме съпруг и съпруга, отдадени и спокойни с нашата сексуалност", разкрива Хейли пред италианския Vogue наскоро. "Ние сме личности и следователно сме заедно. Нашата химия се ражда от тази лична и дълбока осъзнатост." Само ние ли си представихме момента, в който те ще украсят корицата на модната Библия с децата си?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA