Уилям и Кейт няма да прекарат празниците с кралицата

Коледният сезон започна, а с него и подготовката в кралското семейство.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2020

Подобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в традиционните и добре познати до този момент мащаби.

На 94-годишна възраст, придружена от 99-годишен съпруг, кралица Елизабет II със сигурност попада в рисковите категории на заразяване с COVID-19 и точно поради тази причина тя е изключително внимателна при изпълняването на ангажиментите от кралския календар. 

Елизабет II

Строгите правила на социалната изолация може да намалят и тържествата в двореца. Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън, например, се състои от пет члена, което означава, че може да им се наложи да стоят далеч от кралицата. Говори се, че те ще прекарат празниците със семейството на Кейт, имайки предвид, че последните три години са плътно до Нейно Величество.

"Рискът от децата, виждали се с много други в училище със сигурност ще бъде взет предвид при крайното им решение", споделя източник, близък до семейството, който неотдавна потвърди, че принц Хари и Меган Маркъл със сигурност няма да се завърнат във Великобритания за празниците.

меган хари

Въпреки това, принц Едуард и семейството му определено ще прекарат празниците с Елизабет II, а останалите биха спазили традицията за поява на деня след Коледа, когато да направят традиционния си празничен портрет - дейност, която все пак ще се случи на открито.

Говорители на двореца Кенсингтън обещават списъка с гости да бъде публично достояние, а решението им по този въпрос ще бъде взето според "това, което е практично". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA