Хари Стайлс има какво да (по)каже на хейтърите

Холивудската модна икона не се притеснява от стила си. Ако имате подобно усещане, проблемът е изцяло ваш.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2020

Когато много хора се изправиха срещу Хари Стайлс, който облече рокля за първата си Vogue корица, призивът за връщане на "мъжествените мъже" не само не успя да влезе в световния дневен ред, но и срещна незабавно неодобрение.

Въпреки че бившият вокалист на One Direction не се възползва от възможността веднага да отговори на коментарите, той изчака няколко седмици, за да го направи по повече от подходящ начин. Вчера Стайлс пусна Instagram пост с кадър от фотосесия за Variety, в който го виждаме облечен със син костюм и с... банан в устата.

"За да не носите нещо, просто защото е женско облекло, означава, че изключвате цял свят от страхотни дрехи. И мисля, че вълнуващо в момента е, че можете носите това, което ви харесва. Не е задължително да е X или Y. Тези граници стават все по-размити", коментира той пред изданието.

Както самият Хари, така и много други известни личности застанаха зад позицията, че обществото е чувствително по отношение на ролите и половете в обществото, но това не е причина за създаване на излишни гняв и несигурност.

Оливия Уайлд, която режисира изпълнителя в предстоящата лента Don't Worry Darling, нарече всякакви подобни радикални реакции "жалки", а най-младата жена в Конгреса на САЩ пък (Александрия Окасио-Кортес) съветва всички "да седнем с това отражение и да помислим за него. Да го изследваме и да се ангажираме за порастването ни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA