Принц Хари споделя, че раждането на Арчи е "променило всичко"

Херцогът на Съсекс е измежду най-явните защитници на природата. Появата на сина му Арчи със сигурност е допринесла за това.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2020

Неоспорим факт, е че ролята на родител променя изцяло приоритетите на всеки един, решил да влезе в нея. Кралските особи не са изключение и принц Хари е готов да го докаже. В свое ново видео за WaterBear Network, съпругът на Меган Маркъл коментира как бащинството е повлияло на работата му в борбата с изменението на климата. 

Стрийминг платформата, насочена към опазването на околната среда, стартира съвсем скоро, а Хари вече споделя, че появата на Арчи Маунтбатън-Уиндзор му е помогнала да се фокусира именно върху важността на борбата с глобалното затопляне и осигуряването на здравословен свят за следващото поколение, от което и неговият син е част.

"В момента, в който станеш баща, всичко наистина се променя, защото тогава започваш да осъзнаваш разни неща и да се питаш какъв е смисълът да донесеш нов човек на този свят, когато той пламти?", коментира Хари. "Не можем да откраднем бъдещето им. Наистина не можем. Това не е работата, за която сме тук."

"Винаги съм вярвал, че можем да оставим света по-добро място, отколкото когато сме го намерили", казва още херцогът на Съсекс, дългогодишен защитник на природата и неведнъж е коментирал значението на предприетите действия, особено във времето, в което живеем.

хари меган

"За мен става въпрос за поставяне на задължения зад думите. Има много хора, които казват, но тук говорим за действие." 

Партньорството на Хари с WaterBear не е единствената му инициатива, свързана с опазването на околната среда. Самият той е участвал неведнъж в усилията за запазване на природата на Африка, където е президент на няколко парка и кралски покровител на Rhino Conservation.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA