Принц Хари и Меган Маркъл стартират Archewell

След дълги месеци подготовка, херцогът и херцогинята на Съсекс са готови да дадат старт на новата си благотворителна организация.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 октомври 2020

Месеци след разкриването на името и мисията зад предстоящата им организация с нестопанска цел, херцогът и херцогинята на Съсекс официално пуснаха уебсайта на своя нов проект.

Отваряйки Archewell.com, всички фенове на принц Хари и Меган Маркъл са посрещнати от минималистична начална страница, покрита с успокояващ плътен фон и думата Archewell, дефинирана конкретно. По два начина!

84

"Arche - гръцка дума, означаваща "източник на действие", гласи първото определение на древногръцката фонетична единица, конкретизирана и като "изобилен източник; място, където отиваме да копаем дълбоко". Разбира се, вече имате възможността да се абонирате за имейли от организацията и да научите повече за предстоящите дейности и инициативи. 

Хари и Меган подадоха заявление за регистриране на търговската марка още в началото на март, но пандемията постави на пауза всички техни големи планове за предстоящата реализация. 

"Подобно на всички вас, нашият фокус е да подкрепим усилията за справяне с глобалната пандемия от COVID-19. Изправени пред възможността от поява на тази информация, ние се почувствахме принудени да споделим историята предварително", гласи официалното изявление на двойката тогава.

47

Името на тяхното ново работно начинание идва от гръцкото "Arche" ("архе") - дума, характеризираща първоначалото според античните философи. "Свързахме се на много нива с тази концепция за благотворителната организация, която се надявахме да създадем един ден - всъщност тя стана вдъхновение за името на нашия син."

Меган и Хари обещаха "филми, подкасти, облекло за благотворителни дейности и дори онлайн семинари и лекции", свързани с най-важните глобални проблеми. След като вчера коментираха дигиталната среда и всичко, което се случва в нея, вероятно ще посветят част от времето си и на този проблем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA