Дрейк пуска на пазара свещ с аромат на ДРЕЙК

Рапърът ще изненада феновете си точно преди началото на коледните празници. И то как!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2020

Още през юни Дрейк започна да използва вниманието на почитателите си в социалните мрежи, за да загатне за линия ароматни свещи Better World Fragrance House. Към момента официалният Instagram акаут @betterworldfragrances следва само рапъра и @drakerelated - неговото пространство за всички музикални и бизнес начинания.

Въпреки че линиите за красота на знаменитостите не са спирали да излизат на пазара, ясно е, че свещите са новите skincare колекции, а звездите често се впускат в ароматни предизвикателства, вероятно следвайки примера на Гуинет Полтроу

Дрейк е човек, който не се страхува да покаже чувствата си. Той събира чанти Birken за бъдещата си съпруга, мие зъбите си с активен въглен преди вечер навън и не се притеснява да плаче. Сега, с това на преден план идва и специална колекция свещи за най-верните му почитатели.

Източници, близки до рапъра, коментират, че той е обединил сили с ароматната къща Givaudan, а много скоро предстои на пазара да се появят пет свещи от соев восък, всички до една произведени в родната му Канада.

Sweeter Tings включва нотки на бергамот, лимонова кора, тъмна роза и кедрово дърво. Williamsburg Sleepover ухае на роза, момина сълза, кехлибар, мускус, пачули и кедрово дърво. Good Thoughts носи емоция чрез бергамот, масло от ела и сандалово дърво, докато Muskoka е описана като свещ с "ориенталски дървесен аромат с нотки на брезов катран, сандалово дърво и пресни карамфилови пъпки."

Carby Musk е основният акцент, който обещава да взриви пазара. Не знаем дали ще победи решението на Полтроу за свещи с аромат на вагина и оргазъм, но тази с "нотки на мускус, кехлибар, кашмир, велур и кадифе", която всъщност мирише като Дрейк, звучи обещаващо.

Цената на повечето свещи е 48 долара, а към момента Carby Musk се очертава да бъде 80 долара. Разбираме защо, а големият старт се очаква да бъде даден малко преди същинските празнични моменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA