Дрейк събира колекция от чанти Birkin за своята бъдеща съпруга

Още преди три години певецът, който има зад гърба си, серия от противоречиви изказвания и постъпки, разкри в интервю за Hollywood Reporter, че е притежател на колекция луксозни чанти Birkin, която събира от години, за да подари на жената, която един ден ще стане негова съпруга.

Дрейк събира колекция от чанти Birkin за своята бъдеща съпруга

Наскоро изпълнителят пусна камерите на Architectural Digest в своето луксозно имение в Торонто и стана ясно, че съвсем това съвсем не е празна хвалба. Бъдещата законна половинка ще може да прави своя избор от впечатляваща селекция на едни от най-скъпите дамски чанти в света, някои от които уникални ексемпляри, чиято цена варира между 40 и 500 хиляди долара.

View this post on Instagram

The queen bag, #HermesHimalayan

A post shared by Birkin ❤️❤️❤️ (@myhermescollection) on

Не се знае дали Дрейк избира аксесоарите сам или е оставил тази задача на стилиста си, но и в двата случая, не можем да не се съгласим, че това определено е оригинален подход. Припомняме, че певецът беше един от малкото късметлии, успели да очароват нашата любимка Риана, която също е сред отявлените почитатели на бранда и често може да бъде видяна с чанта Birkin. Въпросът, който всички си задаваме сега e – коя ли ще е избраницата на сърцето на Дрейк?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA