Дрейк събира колекция от чанти Birkin за своята бъдеща съпруга

Още преди три години певецът, който има зад гърба си, серия от противоречиви изказвания и постъпки, разкри в интервю за Hollywood Reporter, че е притежател на колекция луксозни чанти Birkin, която събира от години, за да подари на жената, която един ден ще стане негова съпруга.

7777777

Наскоро изпълнителят пусна камерите на Architectural Digest в своето луксозно имение в Торонто и стана ясно, че съвсем това съвсем не е празна хвалба. Бъдещата законна половинка ще може да прави своя избор от впечатляваща селекция на едни от най-скъпите дамски чанти в света, някои от които уникални ексемпляри, чиято цена варира между 40 и 500 хиляди долара.

View this post on Instagram

The queen bag, #HermesHimalayan

A post shared by Birkin ❤️❤️❤️ (@myhermescollection) on

Не се знае дали Дрейк избира аксесоарите сам или е оставил тази задача на стилиста си, но и в двата случая, не можем да не се съгласим, че това определено е оригинален подход. Припомняме, че певецът беше един от малкото късметлии, успели да очароват нашата любимка Риана, която също е сред отявлените почитатели на бранда и често може да бъде видяна с чанта Birkin. Въпросът, който всички си задаваме сега e – коя ли ще е избраницата на сърцето на Дрейк?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA