Без коледно парти за Кардашиян тази година

Клои потвърди, че всички големи празнични моменти се отлагат заради обстановката в Калифорния.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 декември 2020

Подобно на много други неща тази година, коледното парти на семейство Кардашиян също е официално отменено. В поредица от туитове, най-малката сестра от клана потвърди, че звездното събитие (гости са били Джей Ло, Кристина Агилера и Дрейк!) няма да се случи заради нововъведените рестрикции в Южна Калифорния.

Крис Дженър стартира празничната традиция още през 70-те години на миналия век. През 2018-а задълженията около празника са поверени на Ким, миналата година - на Кортни, а тази бе ред на Клои. Любопитни фенове на най-известното семейство не пропуснаха да я попитат какво ще се случи след новите мерки, взети в щата заради намалелия болничен капацитет в отделенията за интензивно лечение.

"Случаите с Covid излизат извън контрол в Калифорния. Затова решихме, че тази година не правим парти за Бъдни вечер. Няма да го правим за първи път от 1978 г. насам. Здравето и безопасността са на първо място! Приемането на пандемията като нещо сериозно е абсолютно задължително", коментира тя в социалните мрежи. "Не сме правили нищо. Няма да има коледни снимки и голямо парти." 

Източници, близки до семейството, разкриват, че те все пак ще направят скромно семейно парти, но с всички взети предпазни мерки. "Очевидно е, че ако нещо се случва, ще трябва да бъде доста по-малко. И съм напълно окей с този факт. Определено ще празнуваме Коледа, просто в по-малки и безопасни мащаби. Ще направим тестове преди това", разкрива тя преди месец, броени дни след новините за края на реалити предаването KWUTK.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA