Риана и A$AP Rocky са "просто неразделни"

Новата ни любима звездна двойка определено направи годината една идея по-хубава.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2020

Въпреки че 2020-а беше много неща, но не и крайно приятна откъм емоции, новините за предполагаемата връзка на Риана и A$AP Rocky със сигурност бяха лъч светлина. Не само защото говорим за двама от любимите ни изпълнители, но и защото двойките, които изглеждат като създадени един за друг, са наистина, наистина малко.

Миналата седмица продължителните слухове за взаимоотношенията им бяха потвърдени от техни близки приятели. "Неразделни са през последните няколко седмици. Това е нова връзка, но и двамата изглеждат много отдадени на нещата."

Докато предишната връзка на Риана с бизнесмена Хасан Джамил е приключила, защото "животът им е бил твърде различен", пред изпълнителката и рапърът не стои този проблем. "Изглежда, че наистина се забавляват заедно."

И макар двамата да са част от една и съща индустрия, оказва се, че те споделят и еднакви филантропични цели. "И двамата помагат в общностите, където са израснали. A$AP е щедър, Риана също. Страхотни са поотделно, заедно още повече."

Рири и Раким Мейърс, както е истинското име на рапъра, всъщност са приятели от доста време. През 2013 г. той подгрява американските дати от световното турне на певицата Diamonds, появяват се на няколко модни шоута, а в рамките на това лято позираха заедно за специалната рекламна кампания Fenty Skin.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA