Тейлър Суифт дари 13 000 долара на майки в нужда

Изпълнителката на folklore дава старт на празничния сезон с доказателство, че сега е времето да бъдем по-добри.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2020

Тейлър Суифт напълно навлиза в духа на коледните празници с щедро дарение за нуждаещите си. Певицата е отделила 13 000 долара от личните си финансови средства, за да подкрепи няколко майки, които се борят с предизвикателствата на пандемията от COVID-19.

"Шелби, изпращам ти този подарък, след като прочетох за теб във Washington Post", споделя певицата в социалните мрежи. "Никой не трябва да изпитва стреса, който вие изживявате в момента. Надявам се, че ти ​​и твоето красиво семейство ще имате страхотен празничен сезон."

"Наистина е смело от твоя страна да споделиш историята си. Съжалявам за всичко, което трябваше да преживееш тази година и исках да ти изпратя този подарък, от едно момиче в Нашвил до друго", казва Тейлър в официалния Instagram акаунт на друга майка.

В началото на пандемията Суифт дари по 3000 долара на немалко свои фенове, които се борят с вируса по един или друг начин. 

Неотдавна изпълнителката заяви намерението да презапише музиката от първите си шест албума заради съдебната драма с бившия си мениджър Скутър Браун. "Наскоро започнах да записвам старата си музика и това се оказа едновременно вълнуващ и удовлетворяващ творчески процес. Очаквайте много изненади. Искам да благодаря на вас, че ме подкрепихте в тази продължаваща сага и нямам търпение да чуете какво съм ви подготвила."

Междувременно, в разгара на лятото Тейлър изненада почитателите си и с нов албум, който успя да разбие почти всички музикални класации и да я нареди измежду най-слушаните изпълнителки в Spotify за последните 12 месеца.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA